Werken bij PUUR!

PUUR! Gevoel

De PUUR! Vloerengroep bestaat uit vier bedrijven die er elk op gericht zijn om vloersystemen voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doen we onder andere door duurzame relaties aan te gaan met onze klanten, leveranciers en werknemers. We bieden een grote diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige vloersystemen, waarbij we ons assortiment continu uitbreiden om bij te blijven met de nieuwste trends en altijd de beste toepassing te kunnen leveren aan iedere klant.

Voor zakelijk & particulier

Bij de PUUR! Vloerengroep maken we prachtige vloeren. Wij zijn er voor zowel zakelijke als particuliere klanten door het hele land. Bij PUUR! werken we volgens de VCA normen en leveren we altijd kwaliteit.

Ruim 30 jaar ervaring

Om bij elke opdracht de kwaliteit te kunnen waarborgen is het belangrijk dat we verstand hebben van zaken en expert zijn binnen ons vakgebied. Het team van PUUR! bestaat uit enthousiaste, gedreven, deskundige professionals. Zo kunnen we in elke situatie de nodige deskundigheid leveren. Die kwaliteiten zien we ook graag terug bij toekomstige collega’s. Herken jij jezelf in dat profiel en wil je aan de slag gaan bij een moderne gezellige organisatie? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier of stuur een mail naar info@puurvloeren.nl.