Vacature Administratief Medewerker & Office Manager

  • 32-40 uur

  • Wildeman 8, Veenendaal

Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker / office manager met een klantgerichte instelling. Ben jij goed in regelen en organiseren? Word jij blij van zelfstandig, secuur en cijfermatig werken? En ben je ook nog eens communicatief vaardig? Lees dan snel verder en laat van je horen.

Wat ga je doen?

Je pakt diverse (financieel) administratieve werkzaamheden op, zoals het maken en versturen van de verkoopfacturen, het verwerken van de inkoopfacturen en het opmaken van offertes op basis van de aanvragen die binnenkomen via onze website.

Verder ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten; in de showroom, aan de telefoon en op de mail. Je zorgt voor orde en netheid in en om ons pand, organiseert de wekelijkse bedrijfslunch en verwerkt de binnenkomende post.

Dit zijn de basis werkzaamheden, verder geven we je de vrijheid om de functie uit te breiden.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een jong en gezellig team met een fijne werksfeer en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Na een week hard werken luiden we het weekend in met onze vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar.

Herken jij jezelf in dit profiel en durf jij de uitdaging aan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoetkomen! Stuur jouw CV inclusief motivatie naar info@puurvloeren.nl. Heb je aanvullende vragen? Bel gerust: 0318 632 359.

Direct online solliciteren

Waarom werken bij de PUUR! Vloerengroep?

Werken bij PUUR! betekent dat je aan de slag kunt bij een organisatie die meedenkt met de klant. Daarnaast is onze organisatie ook lekker informeel en krijg je als nieuwe collega alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wat we van jou verwachten is enthousiasme, plezier in wat je doet en deskundigheid. Van ons krijg je een baan waar jij je op je plek mag voelen en elke dag met een lekker gevoel aan de slag gaat. Je werkzaamheden vinden veelal bij klanten plaats, hierdoor is je omgeving en je werkplek elke dag weer anders. Zie jij jezelf al bij ons aan het werk? Laat dan je gegevens achter via een van onze vacaturepagina’s of stuur een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar info@puurvloeren.nl.

Lees meer