Traineeship Vloerenlegger

 • 32-40 uur per week

 • Veel ruimte om door te groeien

Solliciteer direct

Traineeship Vloerenlegger bij PUUR!

Als Trainee Vloerenlegger leren we je alles over ons vak en bieden we je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

PUUR! werkt aan prachtige projecten door heel Nederland en België, voor zowel particuliere als voor zakelijke klanten. Ons bedrijf heeft een open karakter, platte structuur en fijne werkmentaliteit. Samen werken we aan een goed eindresultaat waarin onze klant centraal staat.

Zodra je bij PUUR! aan de slag gaat als trainee leren we alle fijne kneepjes van ons vak. Als trainee krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot vloerenlegger. Tot je vloerenlegger bent vervul je een assisterende rol op de vloer.

Je bent leergierig en wilt alles weten over het maken van vloeren. Bovendien wil je graag fulltime aan de slag gaan. Je komt te werken in een jong en gezellig team. Op vrijdag sluiten we de week vaak af met een barbecue of een borrel. Klinkt dit als iets voor jou en sta jij klaar om aan het werk te gaan? Dan zoeken wij jou. Neem in dat geval contact met ons op, zodat je binnenkort ons team kunt komen versterken.

Wat wij verwachten?

 • Actief werk- denkniveau
 • Gemotiveerd om het vak te leren
 • Technische achtergrond is een pre
 • 32-40 uur per week beschikbaar
 • Proactieve/doelgerichte werkhouding

Wat wij bieden?

 • Werken in een jong en gezellig team met een goede werksfeer
 • Veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Eigen bar om de week af te sluiten

Wat leer je als Trainee Vloerenlegger

Omdat je een junior functie vervult en als trainee bij ons aan de slag gaat, bieden we veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Op de werkvloer leer je alles over het maken van pvc-vloeren, tapijtvloeren, egaliseren en nog veel meer. 

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Laat dan in ons contactformulier je gegevens achter!

Solliciteer direct

Waarom werken bij de PUUR! Vloerengroep?

Werken bij PUUR! betekent dat je aan de slag kunt bij een organisatie die meedenkt met de klant. Daarnaast is onze organisatie ook lekker informeel en krijg je als nieuwe collega alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wat we van jou verwachten is enthousiasme, plezier in wat je doet en deskundigheid. Van ons krijg je een baan waar jij je op je plek mag voelen en elke dag met een lekker gevoel aan de slag gaat. Je werkzaamheden vinden veelal bij klanten plaats, hierdoor is je omgeving en je werkplek elke dag weer anders. Zie jij jezelf al bij ons aan het werk? Laat dan je gegevens achter via een van onze vacaturepagina’s of stuur een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar info@puurvloeren.nl.

Lees meer