Afstudeerstage Marketing/Sales/Ondernemerschap

  • 32-40 uur

  • Veenendaal

Solliciteer direct

Stage lopen en je eigen bedrijf opbouwen? Dat kan tijdens bij PUUR Vloeren!

Onder begeleiding van een aantal ervaren ondernemers krijg jij tijdens je stage of afstudeeropdracht de kans om je eigen bedrijf op te bouwen, eventueel zonder startkapitaal. We zoeken iemand uit de regio Veenendaal die creatief, ondernemend en commercieel is, met affiniteit voor marketing.

De afstudeerstage samengevat:

  • Regio Veenendaal
  • Creatief, ondernemend, commercieel
  • Marketing gedreven
  • Je maakt kennis met alle facetten van het ondernemen
  • Vergoeding in overleg

De Puur Vloeren groep realiseert al vele jaren diverse vloersystemen bij zakelijke en particuliere klanten. Dit varieert van gietvloeren en coatings, tot PVC, tapijt en marmoleum. De Puur Vloeren groep bestaat uit diverse BV’s en daar komen regelmatig nieuwe onderdelen bij. Op dit moment werken wij aan een nieuw idee. Graag zouden we een afstudeerder de kans geven hieraan mee te werken. In eerste instantie in de vorm van een afstudeerstage, maar bij wederzijds enthousiasme kan dit ook leiden tot een mede aandeelhouderschap. Wij zoeken dan ook een veelzijdige duizendpoot, die van aanpakken houdt. De nadruk ligt op het opzetten en uitbouwen van een nieuwe onderneming. Daarmee is de afstudeerstage geschikt voor studenten in de studierichting Ondernemerschap, Bedrijfseconomie of Sales/Marketing.

De perfecte stage voor jou? Vul het sollicitatieformulier in of stuur jouw CV en motivatie naar info@puurvloeren.com.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Laat dan in ons contactformulier je gegevens achter!

Solliciteer direct

Waarom werken bij de PUUR! Vloerengroep?

Werken bij PUUR! betekent dat je aan de slag kunt bij een organisatie die meedenkt met de klant. Daarnaast is onze organisatie ook lekker informeel en krijg je als nieuwe collega alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wat we van jou verwachten is enthousiasme, plezier in wat je doet en deskundigheid. Van ons krijg je een baan waar jij je op je plek mag voelen en elke dag met een lekker gevoel aan de slag gaat. Je werkzaamheden vinden veelal bij klanten plaats, hierdoor is je omgeving en je werkplek elke dag weer anders. Zie jij jezelf al bij ons aan het werk? Laat dan je gegevens achter via een van onze vacaturepagina’s of stuur een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar info@puurvloeren.nl.

Lees meer