Onze vacatures

Afstudeerstage Marketing & Sales

Stage lopen en je eigen bedrijf opbouwen? Het kan! Wij werken aan een nieuw idee waar we graag een afstudeerder de kans geven om aan mee te werken. Ontdek snel wat de stage inhoudt!

 32-40 uur per week
 Veenendaal
BEKIJK VACATURE

Ervaren Vloerenlegger

Als Senior Stoffeerder bij PUUR! krijg je veel verantwoordelijkheden en draag je bij aan het realiseren van mooie eindproducten voor onze klanten.

 40 uur per week
 Veenendaal
BEKIJK VACATURE

Gietvloer Specialist

Als Gietvloer Specialist bij PUUR! breng je kunststof vloersystemen aan bij onze klanten. PUUR! Vloeren is expert op dit gebied en we hebben een bijzonder mooi product waar je mee mag gaan werken.

 40 uur per week
 Veenendaal
BEKIJK VACATURE

Bijbaan Vloerenlegger

Als je aan de slag gaat met een bijbaan bij PUUR! werk je op de vloer en lever je een belangrijke bijdrage aan onze groei.

 In overleg
 Veenendaal
BEKIJK VACATURE

Junior Vloerenlegger

Als Junior Vloerenlegger ontwikkel je jezelf als vloerenlegger en is er veel ruimte om door te groeien. Binnen ons team leer je meer over de fijne kneepjes van ons vak.

 32 – 40 uur per week
 Veenendaal
BEKIJK VACATURE

Traineeship Vloerenlegger

Als Trainee leren we je alles over het maken van vloeren. Zo kom jij erachter hoe het is om vloerenmaker te zijn en leer je hoe jij prachtige vloeren kunt afleveren bij onze klanten.

 32 – 40 uur per week
 Veenendaal
BEKIJK VACATURE

Waarom werken bij de PUUR! Vloerengroep?

Werken bij PUUR! betekent dat je aan de slag kunt bij een organisatie die meedenkt met de klant. Daarnaast is onze organisatie ook lekker informeel en krijg je als nieuwe collega alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wat we van jou verwachten is enthousiasme, plezier in wat je doet en deskundigheid. Van ons krijg je een baan waar jij je op je plek mag voelen en elke dag met een lekker gevoel aan de slag gaat. Je werkzaamheden vinden veelal bij klanten plaats, hierdoor is je omgeving en je werkplek elke dag weer anders. Zie jij jezelf al bij ons aan het werk? Laat dan je gegevens achter via een van onze vacaturepagina’s of stuur een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar info@puurvloeren.nl.

Lees meer