Onze vacatures

Zie jij een carrière bij PUUR! wel zitten? Voel je vrij een open sollicitatie te sturen naar info@puurvloeren.nl of bekijk hieronder de openstaande vacatures.

Applicateur gietvloeren & microcement

Wil jij de mooiste vloeren van Nederland maken? Wij zoeken een applicateur (man/vrouw) voor zowel gietvloeren als microcement! Bij beide vloeren speelt jouw oog voor detail een grote rol. Lees snel verder…

Fulltime
 Veenendaal
BEKIJK VACATURE

Vacature Werkvoorbereider

Ben jij breed georiënteerd en communicatief sterk? Dagelijks hebben wij veel orders te verwerken. Deze moeten worden ingekocht, gepland en uitgevoerd. Wij zoeken iemand die dit proces vlekkeloos kan helpen uitvoeren en aansturen. Lees snel meer over deze vacature.

 Fulltime
 Veenendaal

BEKIJK VACATURE

Ervaren Vloerenlegger

Als Senior Stoffeerder bij PUUR! krijg je veel verantwoordelijkheden en draag je bij aan het realiseren van mooie eindproducten voor onze klanten.

 40 uur per week
 Veenendaal
BEKIJK VACATURE

Open sollicitatie

Wil jij graag bij de PUUR! Vloerengroep werken maar staat jouw ideale functie er niet tussen? Stuur een open sollicitatie!

Waarom werken bij de PUUR! Vloerengroep?

Werken bij PUUR! betekent dat je aan de slag kunt bij een organisatie die meedenkt met de klant. Daarnaast is onze organisatie ook lekker informeel en krijg je als nieuwe collega alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wat we van jou verwachten is enthousiasme, plezier in wat je doet en deskundigheid. Van ons krijg je een baan waar jij je op je plek mag voelen en elke dag met een lekker gevoel aan de slag gaat. Je werkzaamheden vinden veelal bij klanten plaats, hierdoor is je omgeving en je werkplek elke dag weer anders. Zie jij jezelf al bij ons aan het werk? Laat dan je gegevens achter via een van onze vacaturepagina’s of stuur een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar info@puurvloeren.nl.

Lees meer