Junior Vloerenlegger

  • 32-40 uur per week

  • Ruimte voor groei

Solliciteer direct

Junior Vloerenlegger bij PUUR!

Als Junior Vloerenlegger ontwikkel je jezelf als vloerenlegger en is er veel ruimte om door te groeien.

PUUR! werkt aan prachtige projecten door heel Nederland en België, voor zowel particuliere als voor zakelijke klanten. Ons bedrijf heeft een open karakter, platte structuur en fijne werkmentaliteit. Samen werken we aan een goed eindresultaat waarin onze klant centraal staat.

Als Junior Vloerenlegger verwerk je onze vloeren door het hele land. Dit doe je voornamelijk bij onze zakelijke klanten. Op de vloer word je aangestuurd door een senior vloerenlegger en leer je meer over het vak.

Je bent leergierig en hebt een proactieve houding. Sta jij klaar om aan het werk te gaan? Dan zoeken wij jou. Neem in dat geval contact met ons op, zodat je binnenkort ons team kunt komen versterken!

Wat wij verwachten?

  • Actief werk- en denkniveau
  • Proactieve/doelgerichte werkhouding
  • Technische achtergrond is een pre
  • 32-40 uur per week beschikbaar

Wat breng je als Junior Vloerenlegger

Omdat je een junior functie vervult, bieden we veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Op de werkvloer ben je echte doorpakker en je leert het liefst alle kneepjes van ons vak. Zodra je aan het werk gaat vind je het belangrijk dat je een mooi resultaat levert. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Laat dan in ons contactformulier je gegevens achter!

Solliciteer direct

Waarom werken bij de PUUR! Vloerengroep?

Werken bij PUUR! betekent dat je aan de slag kunt bij een organisatie die meedenkt met de klant. Daarnaast is onze organisatie ook lekker informeel en krijg je als nieuwe collega alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wat we van jou verwachten is enthousiasme, plezier in wat je doet en deskundigheid. Van ons krijg je een baan waar jij je op je plek mag voelen en elke dag met een lekker gevoel aan de slag gaat. Je werkzaamheden vinden veelal bij klanten plaats, hierdoor is je omgeving en je werkplek elke dag weer anders. Zie jij jezelf al bij ons aan het werk? Laat dan je gegevens achter via een van onze vacaturepagina’s of stuur een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar info@puurvloeren.nl.

Lees meer