Ervaren Vloerenlegger

  • 40 uur per week
  • Veenendaal

Solliciteer direct

Ervaren Vloerenlegger bij PUUR!

Als Ervaren Vloerenlegger bij PUUR! werk je op de vloer en lever je een belangrijke bijdrage aan onze groei.

PUUR! werkt aan prachtige projecten door heel Nederland en België, voor zowel particuliere als voor zakelijke klanten. Ons bedrijf heeft een open karakter, platte structuur en fijne werkmentaliteit. Samen werken we aan een goed eindresultaat waarin onze klant centraal staat.

Als ervaren Vloerenlegger verwerk je onze vloeren door het hele land. Dit doe je voornamelijk bij onze zakelijke klanten. Op de vloer vervul je een leidinggevende functie en stuurt daarbij junior vloerenleggers aan. Ook leer je de junior vloerenleggers de fijne kneepjes van het vak.

Je kunt veel verantwoordelijkheid aan bij aflevering van projecten. Heb jij dat in je? Dan zoeken wij jou. Neem in dat geval contact met ons op, zodat je binnenkort ons team kunt komen versterken!

Wat wij verwachten?

  • Actief werk- en denkniveau
  • Full-time beschikbaar (40 uur)
  • Technische achtergrond
  • Doelgerichte werkhouding
  • Aantoonbare ervaring met het realiseren van vloeren
  • Service-, resultaat-, en klantgerichte instelling waarbij kwaliteit altijd voorop staat

Wat breng je als Ervaren Vloerenlegger

Omdat je een Senior functie vervult, vinden we het belangrijk dat je echt een doorzetter bent. Daarnaast heb je aantoonbaar ervaring met het maken en realiseren van vloeren. Je hebt een sterke persoonlijkheid, bent punctueel en ook echt een aanpakker. Ook ben je stressbestendig en heb je ontzettend veel passie voor het vak. Contact met onze klanten? Dat vind je heerlijk, omdat je met plezier werkt en trots bent op je vloeren.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Laat dan in ons contactformulier je gegevens achter!

Solliciteer direct

Waarom werken bij de PUUR! Vloerengroep?

Werken bij PUUR! betekent dat je aan de slag kunt bij een organisatie die meedenkt met de klant. Daarnaast is onze organisatie ook lekker informeel en krijg je als nieuwe collega alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wat we van jou verwachten is enthousiasme, plezier in wat je doet en deskundigheid. Van ons krijg je een baan waar jij je op je plek mag voelen en elke dag met een lekker gevoel aan de slag gaat. Je werkzaamheden vinden veelal bij klanten plaats, hierdoor is je omgeving en je werkplek elke dag weer anders. Zie jij jezelf al bij ons aan het werk? Laat dan je gegevens achter via een van onze vacaturepagina’s of stuur een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar info@puurvloeren.nl.

Lees meer