Commercieel medewerker binnendienst

  • 18-32 uur per week

  • Veenendaal

  • Werktijden in overleg

Commercieel medewerker binnendienst

Een veelzijdige en afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden! We zoeken iemand die van aanpakken houdt. Bij PUUR! Vloeren is geen dag hetzelfde namelijk.

De PUUR! Vloerengroep bestaat uit PUUR! Vloeren voor particulieren en PUUR! Projectvloeren voor de zakelijke markt. We staan 100% achter ons product en blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Deze drive zorgt er al ruim 30 jaar voor dat we weten wat de beste materialen en technieken zijn om de vloer te maken zoals de klant hem wenst.

Een functie voor jou?

  • 18-32 uur, waarbij de uren in overleg zijn te bespreken
  • Een leuke uitdagende baan met veel klantcontact
  • Ervaring in de vloeren is een pré, maar we leren het je ook graag
  • Een informele werksfeer
  • Een gezellig team

Wat ga je doen?

Onze klanten ontvangen we het liefst eerst in onze showroom. Een vloer moet je namelijk zien en voelen. Ervaring in de vloeren is een pré, maar laat je niet tegenhouden als die ervaring er nog niet is. We leren het je graag! Klantcontact is belangrijk. Naast het ontvangen van klanten, ondersteun je ook onze sales afdeling. Je behandelt telefonische vragen en volgt offerteaanvragen op. In eerste instantie particulier, maar mocht er ook een zakelijke klik zijn, dan zetten we dat talent graag in!

Ons kantoor bevindt zich in Veenendaal. Vanuit daar zul je jouw functie ook vervullen.

Solliciteren

Zie jij jezelf al bij ons aan het werk? Stuur een motivatie en CV naar info@puurvloeren.nl of het sollicitatieformulier in.

Waarom werken bij de PUUR! Vloerengroep?

Werken bij PUUR! betekent dat je aan de slag kunt bij een organisatie die meedenkt met de klant. Daarnaast is onze organisatie ook lekker informeel en krijg je als nieuwe collega alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wat we van jou verwachten is enthousiasme, plezier in wat je doet en deskundigheid. Van ons krijg je een baan waar jij je op je plek mag voelen en elke dag met een lekker gevoel aan de slag gaat. Je werkzaamheden vinden veelal bij klanten plaats, hierdoor is je omgeving en je werkplek elke dag weer anders. Zie jij jezelf al bij ons aan het werk? Laat dan je gegevens achter via een van onze vacaturepagina’s of stuur een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar info@puurvloeren.nl.

Lees meer