Bijbaan Vloerenlegger

  • In overleg

  • Veenendaal
Solliciteer direct

Bijbaan Vloerenlegger bij PUUR!

Als je aan de slag gaat met een bijbaan bij PUUR! werk je op de vloer en lever je een belangrijke bijdrage aan onze groei.

De PUUR! Vloerengroep is werkzaam door heel Nederland en België, voor zowel particuliere als voor zakelijk klanten. Ons bedrijf heeft een open karakter, platte structuur en fijne werkmentaliteit. Samen werken we aan een goed eindresultaat waarin onze klant centraal staat.

Als Vloerenlegger verwerk je tapijt en pvc. Dit doe je bij onze zakelijke en particuliere klanten. Op de vloer vervul je een assisterende rol. Ook leer je van de meer ervaren vloerenleggers de fijne kneepjes van het vak.

Je bent leergierig en enthousiast. Bovendien ben je een echte aanpakker! Herken jij je hier in? Dan zoeken wij jou! Laat in dat geval je gegevens achter, wie weet kom je binnenkort ons team versterken.

Wat wij verwachten?

  • Actief werk- en denkniveau
  • Proactieve/doelgerichte werkhouding
  • Flexibele inzetbaarheid
  • Handen uit de mouwen instelling

Wat wij bieden?

  • Je komt terecht in een gezellig en jong team met ambities
  • We geven je veel ruimte om door te kunnen groeien
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Eigen bar om de week af te sluiten met een biertje!

Wat je kunt verwachten op de werkvloer

We geven je voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Met een leergierige houding en een ‘handen uit de mouwen’ mindset willen onze collega’s je de kneepjes van dit mooie vak bijleren. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij ons altijd voorop, een goed luisterend oor zal nodig zijn om onze klanten perfect te helpen.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Laat dan in ons contactformulier je gegevens achter!

Solliciteer direct

Waarom werken bij de PUUR! Vloerengroep?

Werken bij PUUR! betekent dat je aan de slag kunt bij een organisatie die meedenkt met de klant. Daarnaast is onze organisatie ook lekker informeel en krijg je als nieuwe collega alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wat we van jou verwachten is enthousiasme, plezier in wat je doet en deskundigheid. Van ons krijg je een baan waar jij je op je plek mag voelen en elke dag met een lekker gevoel aan de slag gaat. Je werkzaamheden vinden veelal bij klanten plaats, hierdoor is je omgeving en je werkplek elke dag weer anders. Zie jij jezelf al bij ons aan het werk? Laat dan je gegevens achter via een van onze vacaturepagina’s of stuur een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar info@puurvloeren.nl.

Lees meer